Zorggroep Regio Oosterhout – ZoHealthy Leefstijl & Preventie en Broeders sport en welzijn centrum

      

Broeders sport en welzijn en ZoHealthy Leefstijl & Preventie werken nu samen !!

Broeders sport en welzijn en ZoHealthy zijn een samenwerking aangegaan om mensen te kunnen helpen met sporten. Broeders sport en welzijn heeft een speciaal sportprogramma gemaakt. Dit programma bestaat uit workouts met boksoefeningen.

Boksen is hot! De trainingsvorm is erg leuk en effectief als je wil afvallen. Maar dat is niet alles, je traint niet alleen je lichaam, maar ook je zelfvertrouwen, discipline en incasseringsvermogen. Wil je jezelf overtuigen om eens lekker te gaan boksen? Hieronder de voordelen op een rijtje.

1. Snel afvallen
Boksen is erg intensief, het valt onder HI-IT. Daardoor verbrand je in een relatief korte tijd veel calorieën. Combineer het met krachttraining en je hebt de ideale afval-mix te pakken.

2. Buikspieren trainen
Als je bokst ben je constant bezig met jezelf verdedigen en natuurlijk klappen uitdelen. Om dit goed te doen maak je veel roterende bewegingen, waardoor je je buikspieren traint.

3. Weg met stress
Als je gespannen bent, of je zit in een drukke tijd, ga dan toch lekker boksen. Het is de perfecte manier om je lekker uit te laten. Na de bokstraining zul je je ontspannen voelen.

4. Cardiotraining voor je bovenlichaam
Fietsen, hardlopen, de crosstrainer: de meeste vormen van cardiotraining leggen vooral de nadruk op je onderlichaam. Als je gaat boksen gebruik je je bovenlijf intensief, dat is weer eens wat anders!

5. Uit je comfortzone
Helemaal alleen naar de fitness gaan stilletjes je oefeningenlijstje afwerken is niet altijd even effectief. Als je gaat boksen kom je uit je comfortzone. Je bent interactief bezig en je zelfvertrouwen krijgt een boost.

6. Het is leuk
Eén van de gouden trainingsregels is variatie. Om het vol te houden is het natuurlijk erg belangrijk dat er ruimte is voor afwisseling. En dat maakt boksen nou net zo leuk!

Wanneer:
Maandagochtend 9:00-10:00
Maandagavond 18:45-19:45
Donderdagavond 18:45-19:45

Lijkt het je ook leuk om mee te doen met ons sportprogramma ?                                                                                                                                                      Stuur een berichtje om een vrijblijvende proefles aan te vragen of wil je meer info over tijden zie

 

U kunt zich ook aanmelden bij ZoHealthy (ZORROO) om begeleid te worden met overgewicht. 

U wilt gewicht verliezen

Op het moment heeft bijna de helft van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht. Deze groep wordt nog steeds groter. Bij overgewicht en obesitas (ernstig overgewicht) zijn er meer gezondheidsrisico’s.

Vaak hebben mensen met overgewicht er al van alles aan gedaan om gewicht te verliezen, maar blijkt het moeilijk om dit vol te houden. Met het programma Overgewicht te lijf van ZoHealthy staat u er niet alleen voor. Wij ondersteunen u graag.

Voor wie?

Het programma Overgewicht te lijf is voor volwassenen met een BMI vanaf 30 én voor volwassenen met een BMI vanaf 25 in combinatie met een gewicht gerelateerd gezondheidsrisico zoals een verhoogd risico op diabetes type 2 en/of hart- en vaatziekten.

Wat levert het u op?

Samen met u streven we naar een gezonde leefstijl waarbij u zich sterker en beter voelt. Een gezonde leefstijl bestaat uit gezonde voeding, voldoende beweging, voldoende ruimte voor ontspanning én een goede nachtrust. Door uw leefstijl te veranderen kunt u ook blijvend gewicht verliezen en gezondheidsklachten voorkomen.

Overgewicht te lijf

ZoHealthy is specialist op het gebied van leefstijl en preventie en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving.

Klier hier als u naar de website wil van ZoHealthy

Robert Broeders uit Oosterhout.