Personal Training
Bij Broeders sport en welzijn centrum hebben we
verschillende personal trainers in huis die u graag willen helpen u doel te bereiken.
We leggen de diverse specialiteiten graag even uit aan u.
Proefles

Aanbod broeders sport en PT lessen

Personal training Oosterhout

Bij Broeders sport heeft elke personal trainer zijn eigen specialiteiten met voorop staand in vorm en fit blijven !
De specialiteiten zijn verdeeld in; Fitness, Thai-kickboksen en Boksen met veel fitness en cardio oefeningen. Bij alle vormen kan er gebruik gemaakt worden van voeding advies en de aanwezige cardio/fitness apparatuur in onze daarvoor ingerichte Fitness ruimte.

Onderstaand een voorbeeld van een van onze specialiteiten;

Personal training Thai-kickboksen

Een personal trainer kan je nog veel meer bieden. De intensieve begeleiding maakt al het verschil. Voor je begint, wordt er de tijd genomen voor een goed gesprek. Hierin kun je vertellen wat je doelen zijn, wat je wilt bereiken.

De trainer houdt hier rekening mee en stelt een oefenschema op, waarmee je zo snel mogelijk deze doelen kunt bereiken. Hij weet wat jouw sterke en zwakke kanten zijn, of je eventueel blessures hebt om rekening mee te houden en waar je naartoe wilt werken.

In een uur tijd kun je echt enorm veel bereiken. Een uur kickboksen met een personal trainer staat gelijk aan 15 uur les in een groep. Je gaat dus snel vooruit en haalt hier veel meer uit dan uit een normale groepsles.

Maar de personal trainer doet veel meer dan je alleen leren kickboksen. Hij kan je begeleiden op verschillende vlakken in het leven: met voeding, zelfvertrouwen, afvallen en conditietraining. Een personal trainer motiveert, adviseert en zorgt dat je alles in huis hebt om je doelen te bereiken.

Kickboksen met een personal trainer in Oosterhout is echt niet alleen voor beroemdheden, die specialistische hulp nodig hebben met afvallen. Op deze manier trainen is geschikt voor iedereen die al lang genoeg zelf heeft aangemodderd en nu echt aan de slag wil met afvallen of conditie krijgen.

  • kosten €27,50 per half uur
  • kosten €55 per uur
  • kosten €70 per uur Duo PT

Heb je interesse bel naar 06-27346915 of vul het contactformulier in