Aanbod broeders sport en PT lessen

Kick & Boks bij Broeders sport en welzijn centrum

Kick & Boks is een perfecte mix van fighting en aerobics. In deze les staan plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan voorop. Iedereen kan Kick & Boks volgen, of je nu ongetraind, getraind, jong of oud bent! Just kick and have fun!

Kick & Boks uitgangspunt

Kick & Boks bij Broeders sport en welzijn centrum is een fitness groeples waarbij gebruik wordt gemaakt van de originele Bokszakken. Tijdens de Kick & Boks les bij Broeders sport en welzijn centrum worden bokshandschoenen gedragen om de verschillende boks- en traptechnieken op opzwepende muziek aan te leren. De boks- en trapbewegingen die in de Kick & Boks fitness groepsles worden aangeleerd zijn een uitstekend middel om aan je conditie en spierdefenitie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen.

Kick & Boks wordt gezien als een nieuwe trends in de fitness groepsles- en aerobic wereld. De Kick & Boks les begint altijd met een warming-up. Daarna gaat de Kick & Boks les bij Broeders sport en welzijn centrum verder met stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken. Al deze technieken in de Kick & Boks les komen voort uit oorspronkelijke vechtsporten zoals karate, taekwondo, boksen, kickboksen, thaiboksen, kung fu etc. De Kick & Boks les wordt afgesloten met een cooling-down. Kick & Boks is een perfecte mix van fighting en aerobics. In de Kick & Boks fitness groepsles les staan plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan voorop. Just kick and have fun! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de bokszak. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar. Je maakt boks- en traptechnieken op een bokszak.

Het verschil tussen kickboksen, boksen of andere martial arts sporten, is dat er geen fysiek contact gemaakt wordt met elkaar. De oefeningen worden op bokszakken of stootkussens uitgevoerd.

Kom eens langs of doe een vrijblijvende proefles mee, we zullen u hartelijk ontvangen.

Wanneer: Hoe laat: zie lesrooster