Get in Shape
Boksen is hot! De trainingsvorm is erg leuk en effectief als je wil afvallen.
Maar dat is niet alles, je traint niet alleen je lichaam, maar ook je
zelfvertrouwen, discipline en incasseringsvermogen.
Proefles

Aanbod broeders sport en PT lessen

Wil je jezelf overtuigen om eens lekker te gaan boksen? Hieronder de voordelen op een rijtje.

1. Snel afvallen
Boksen is erg intensief, het valt onder HI-IT. Daardoor verbrand je in een relatief korte tijd veel calorieën. Combineer het met krachttraining en je hebt de ideale afval-mix te pakken.

2. Buikspieren trainen
Als je bokst ben je constant bezig met jezelf verdedigen en natuurlijk klappen uitdelen. Om dit goed te doen maak je veel roterende bewegingen, waardoor je je buikspieren traint.

3. Weg met stress
Als je gespannen bent, of je zit in een drukke tijd, ga dan toch lekker boksen. Het is de perfecte manier om je lekker uit te laten. Na de bokstraining zul je je ontspannen voelen.

4. Cardiotraining voor je bovenlichaam
Fietsen, hardlopen, de crosstrainer: de meeste vormen van cardiotraining leggen vooral de nadruk op je onderlichaam. Als je gaat boksen gebruik je je bovenlijf intensief, dat is weer eens wat anders!

5. Uit je comfortzone
Helemaal alleen naar de fitness gaan stilletjes je oefeningenlijstje afwerken is niet altijd even effectief. Als je gaat boksen kom je uit je comfortzone. Je bent interactief bezig en je zelfvertrouwen krijgt een boost.

6. Het is leuk
Eén van de gouden trainingsregels is variatie. Om het vol te houden is het natuurlijk erg belangrijk dat er ruimte is voor afwisseling. En dat maakt boksen nou net zo leuk!

Wanneer:
Zie het lesrooster voor de actuele tijden en dagen.

Lijkt het je ook leuk om mee te doen met ons sportprogramma? Stuur een berichtje of bel naar 06-27346915 om een vrijblijvende proefles aan te vragen.