Aanbod fightclub lessen

Fightclub lessen:

Play Video

Karate oosterhout

Welkom bij Dojo Renshu Karate Oosterhout

Onze sportschool biedt een breed scala aan trainingen en lessen, zodat zowel beginners als gevorderden kunnen genieten van de voordelen van karate. Wij zijn Full-member van de All Japan Kyokushin Karate Union in Japan. Full-contact karate met de nadruk op discipline en doorzettingsvermogen. Kernwaardes die ons in ons dagelijks leven van onschatbare waardes zijn. 

Karate oosterhout

Oprichter van Dojo Renshu is Sensei Dirk Beukenkamp. In 1982 gestart met Kyokushin Karate. Deelname aan meerdere Wereld en Europees Kampioenschappen. Tientallen toernooien in binnen en buitenland en ruim 15 jaar lid geweest van de Nederlandse selectie Kumite.

Karate oosterhout!

Karate Oosterhout. In 2021 heeft Dojo Renshu een nieuwe doorstart gemaakt bij Broeders sport en Welzijn Centrum in Oosterhout. De lessen zijn onder leiding zijn van Kees, Cheng, Roy en Robert.

De instructeurs hebben elk hun eigen karate specialiteit , op Kata , Kumite, Pad en kussen training en conditie trainingen. Elk van hun hebben daarin hun sporen ruimschoots verdiend.

De karate instructeurs van Renshu hebben tevens ervaring en dan-graden in diverse andere vechtsporten. Kick-boxing , Thai-boxing , Kempo , Judo , Jiu-jitsu. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen in Oosterhout tijdens één van onze karate lessen. Uiteraard zijn er 2 lessen vrijblijvend te volgen zonder enige verplichting. We zijn een vereniging waar we gedisciplineerd en hard trainen maar waar samenhorigheid en gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Karate oosterhout

Fightingteam Renshu is aangesloten bij de All Japan Kyokushin Union karate in Japan. Elke maand kunnen we deelnemen aan wedstrijden Kata en Kumite. Enkele keren per maand doen diverse leden mee aan training weekenden. Met diverse sportscholen hebben we samenwerkingsbanden!

Wanneer: Zie het lesrooster

Voor vragen kan u contact opnemen met Robert Broeders 06-27346915. Of vul het contactformulier in

Osu!