Boks & Boks & KickFit

Boks & KickFit bij Broeders sport en welzijn centrum

Boks & KickFit is een perfecte mix van fighting en aerobics. In deze les staan plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan voorop. Iedereen kan Boks & KickFit volgen, of je nu ongetraind, getraind, jong of oud bent! Just kick and have fun!

Boks & KickFit uitgangspunt

Boks & KickFit bij Broeders sport en welzijn centrum is een fitness groeples waarbij gebruik wordt gemaakt van de originele Bokszakken. Tijdens de Boks & KickFit les bij Broeders sport en welzijn centrum worden bokshandschoenen gedragen om de verschillende boks- en traptechnieken op opzwepende muziek aan te leren. De boks- en trapbewegingen die in de Boks & KickFit fitness groepsles worden aangeleerd zijn een uitstekend middel om aan je conditie en spierdefenitie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen.

Boks & KickFit wordt gezien als een nieuwe trends in de fitness groepsles- en aerobic wereld. De Boks & KickFit les begint altijd met een warming-up. Daarna gaat de Boks & KickFit les bij Broeders sport en welzijn centrum verder met stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken. Al deze technieken in de Boks & KickFit les komen voort uit oorspronkelijke vechtsporten zoals karate, taekwondo, boksen, kickboksen, thaiboksen, kung fu etc. De Boks & KickFit les wordt afgesloten met een cooling-down. Boks & KickFit is een perfecte mix van fighting en aerobics. In de Boks & KickFit fitness groepsles les staan plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan voorop. Just kick and have fun! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de bokszak. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar. Je maakt boks- en traptechnieken op een bokszak.

Het verschil tussen kickboksen, boksen of andere martial arts sporten, is dat er geen fysiek contact gemaakt wordt met elkaar. De oefeningen worden op bokszakken of stootkussens uitgevoerd.

Kom eens langs of doe een vrijblijvende proefles mee, we zullen u hartelijk ontvangen.

Wanneer: Elke vrijdag  Hoe laat: 20:00-21:00 Kosten: 1x per week €25 per maand

 

Robert Broeders uit Oosterhout.